MUNCH T

 

WAT JE MOET WETEN
OVER MUNCH T


Gezond afvallen, hoe doe ik dat ? Etentjes, bioscoop, een glaasje bubbels, snoepen,… Klinkt dit herkenbaar? You're not alone! 

Door mijn passie voor thee leerde ik al snel meer over de verschillende mogelijke werkingen die thee kan hebben op het lichaam en de geest. Ik probeerde samen met behulp van een andere theeliefhebber een thee samen te stellen die me hielp om gefocust te blijven. 

Ik stelde mijn eigen thee samen: Munch T N1, Munch T N2 en Munch T N3. Door enkel en alleen gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten, ze zijn alle drie geweldig om je te helpen om je doelen te behalen. 

 Voor optimale resultaten raad ik dan ook sterk aan Munch T N1, N2 en N3 te combineren. Je kan de thee ook combineren met een juice fasting.

 


 

 


MUNCH T N1

Ingrediënten
​Brandnetel, salie, lindebloesem, tulsi, cichoreikruid, guldenroede, kamille, goudsbloem

Bereidingswijze
​Kook water op 85*C. Gebruik 1 theelepel Munch T per 1 L water en laat dit 5 a 6 minuten intrekken. Giet over in een thermoskan en drink 1L gedurende de dag. Beginnend vanaf 's ochtends op een lege maag. Combineer de thee met gezonde voeding en 1,5L water.
MUNCH T N2

Ingrediënten
Pu Erg thee, appel, hibiscus, sinaasappelschil, bramenblad, frambozen, aardbeien, stevia, natuurlijke aroma

Bereidingswijze
Kook water op 85*C. Gebruik 1 theelepel Munch T per 1 L water en laat dit 5 a 6 minuten intrekken. Giet over in een thermoskan en drink 1L gedurende de dag. Beginnend vanaf 's ochtends op een lege maag. Combineer de thee met gezonde voeding en 1,5L water.