MUNCH THEE EN MATCHA

WAT JE MOET WETEN
OVER MUNCH THEE EN MATCHA

 

Ben je nog op zoek naar een natuurlijke blend om je te ondersteunen tijdens het afvallen?
Dan zijn onze thees ongetwijfeld iets voor jou!

Door mijn passie voor thee leerde ik al snel meer over de verschillende gezondheidsvoordelen. Na enkele experimenten met een labo was Munch thee officieel geboren. Of een innovatieve blend boordevol natuurlijke en zuiverende ingrediënten die helpen bij de reiniging van je lichaam.

Alle thees zijn zorgvuldig samengesteld met uitsluitend biologische kruiden, én no secrets here, onze thees bevatten geen enkel spoor van gevaarlijke additieven of laxerende kruiden. Enkel het beste van het beste of goodness in a cup!

  • Classic Detox 

Op zoek naar een natuurlijke manier om je lichaam te ontgiften? Dan is onze Classic Detox perfect! De ingrediënten reinigen niet alleen je lichaam maar verwijderen ook afvalstoffen. 

Leuk weetje: Onze classic detox bevat chlorofyl. Een wondermiddel voor gewichtsverlies én een echte vitamineboost. Bovendien krijg je er glowy skin van ;-)


  • Slimming Detox 

Wil je graag nog wat extra kilo’s kwijt? Dan kan de Slimming Detox je een duwtje in de rug geven. De unieke én biologische samenstelling geven je lichaam een echte boost.

Leuk weetje: De Slimming Detox bevat Pu Erh thee. Niet alleen zit Pu – Erh boordevol antioxidanten, hello glowing skin! Maar het biedt ook ondersteuning tijdens het afvallen.

 

  •  Sleepy Detox 

Hello sleeping beauty! Onze sleepy detox is perfect om te ontspannen na een lange dag. De reinigende en kalmerende ingrediënten zorgen bovendien voor een rustgevend gevoel.

Leuk weetje: Onze Sleepy Detox bevat valeriaan wortel, herkenbaar aan de typische geur.
Valeriaanwortel wordt al eeuwen gebruikt bij stress, angst en slaapproblemen. Perfect om tot rust te komen dus!

Ben je op zoek naar een volledige detoxkuur? Dan kan je best onze 3 thees combineren.
Bereidingstip: Kook water op 85 ° C en laat je thee 5 à 6 minuten intrekken.


 

 

The wait is over! Na lang experimenten kan ik met trots, niet één of twee, maar 4 soorten Munch Matcha voorstellen! Niet zomaar één, maar de eerste in België en Nederland mét een smaakje.

Matcha biedt bovendien énkel gezondheidsvoordelen en is makkelijk te combineren met je dagelijkse voeding. Vervang je koffie door een heerlijke matcha latté of voeg een lepel toe aan je dagelijkse smoothie.

Good to know: De Munch matcha bevat 100 % matcha of matcha van de puurste soort. Ook is al onze Matcha afkomstig uit Japan en 100 % biologisch!

Wij zetten nog even de verschillende soorten op een rij: 

  • Matcha ceremonial: Mijn absolute favoriet! Of matcha van de allerhoogste en beste kwaliteit. Ik noem hem ook wel mijn go-to op een drukke dagen. Geen bitterness in terug te vinden!

 

  • Matcha premium: Ben je op zoek naar een gezonde koffievervanger en kan je immuumsysteem wel een boost gebruiken? Dan is onze premium matcha iets voor jou. Bovendien is hij perfect om in recepten te gebruiken. Deze matcha heeft een lichte bittere ondertoon. 
  • Strawberry Matcha: Schrikt de smaak van matcha je af? Dan hebben we goed nieuws. Voor alle sweet tooths hebben we de Strawberry Matcha ontwikkeld. Alle gezondheidsvoordelen van matcha, met een heerlijk zachte aardbei smaak! 
  • Cacao matcha: Gek van chocolade? Dan is onze cacao matcha helemaal iets voor jou. De hartelijke smaak van cacao geeft je matcha latté zo nog een extra boost. En je geniet van alle voordelen van matcha.