MUNCH THEE EN MATCHA

WAT JE MOET WETEN
OVER MUNCH THEE EN MATCHA

 

Ben je nog op zoek naar een natuurlijke blend om je te ondersteunen tijdens het afvallen?
Dan zijn onze thees ongetwijfeld iets voor jou!

Door mijn passie voor thee leerde ik al snel meer over de verschillende gezondheidsvoordelen. Na enkele experimenten met een labo was Munch thee officieel geboren. Of een innovatieve blend boordevol natuurlijke ingrediënten.

Wist je dat ook venkel en goudsbloem je inwendige reiniging ondersteunen? Of dat groene thee (zowel matcha als pu erh thee) een ideale afslankhulp is?

Alle thees zijn zorgvuldig samengesteld met uitsluitend biologische kruiden, én no secrets here, onze thees bevatten geen enkel spoor van gevaarlijke additieven of laxerende kruiden. Enkel het beste van het beste of goodness in a cup!

  • Classic Detox 

Op zoek naar een natuurlijke manier om je lichaam te reinigen? Dan is onze Classic Detox perfect! De ingrediënten reinigen niet alleen je lichaam maar verwijderen ook afvalstoffen. 

Leuk weetje: Onze classic detox bevat chlorofyl, het inner cosmetica waar je een glossy skin van krijgt ;-). Goudsbloem ondersteunt de inwendige reiniging. Brandnetel, lindebloesems en guldenroede ondersteunen de werking van de nieren. Tulsi heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Chicorei is goed voor de werking van de darmen.


  • Slimming Detox 

Wil je graag nog wat extra kilo’s kwijt? Dan kan de Slimming Detox je een duwtje in de rug geven. De unieke én biologische samenstelling geven je lichaam een echte boost. De PuErh thee (Camelia sinensis) assisteert tijdens het afslanken, terwijl de Hibiscus, braam en framboos de werking van de nieren ondersteunt.

Leuk weetje: De Slimming Detox bevat hoogkwalitatueve Pu Erh thee. Groene thee zit boordevol antioxidanten, hello glowing skin! Maar het biedt ook ondersteuning tijdens het afvallen.

 

  •  Sleepy Detox 

Hello sleeping beauty! Onze sleepy detox is perfect om te ontspannen na een lange dag. De reinigende en kalmerende valeriaan, Sint-janskruid en citroenmelisse zorgen bovendien voor een rustgevend gevoel en kan je ook gebruiken voor een gezonde slaap.

Leuk weetje: Onze Sleepy Detox bevat valeriaan wortel, herkenbaar aan de typische geur.
Valeriaanwortel wordt al eeuwen gebruikt om 's ochtends uitgerust wakker te worden.  Perfect om tot rust te komen dus!

Ben je op zoek naar een volledige renigingskuur? Dan kan je best onze 3 thees combineren.
Bereidingstip: Kook water op 85 ° C en laat je thee 5 à 6 minuten intrekken.


 

 

The wait is over! Na lang experimenten kan ik met trots, niet één of twee, maar 4 soorten Munch Matcha voorstellen! Niet zomaar één, maar de eerste in België en Nederland mét een smaakje.

Matcha biedt bovendien énkel gezondheidsvoordelen en is makkelijk te combineren met je dagelijkse voeding. Vervang je koffie door een heerlijke matcha latté of voeg een lepel toe aan je dagelijkse smoothie.

Good to know: De Munch matcha bevat 100 % matcha of matcha van de puurste soort. Ook is al onze Matcha afkomstig uit Japan en 100 % biologisch!

Wij zetten nog even de verschillende soorten op een rij: 

  • Matcha ceremonial: Mijn absolute favoriet! Of matcha van de allerhoogste en beste kwaliteit. Ik noem hem ook wel mijn go-to voor bewuste me-time momentjes. Geen bitterness in terug te vinden!

 

  • Matcha premium: Ben je op zoek naar een gezonde koffievervanger en kan je immuumsysteem wel een boost gebruiken? Dan is onze premium matcha iets voor jou. De matcha groene thee helpt je natuurlijke weerstand te versterken. Bovendien is hij perfect om in recepten te gebruiken. Deze matcha heeft een lichte bittere ondertoon. 
  • Strawberry Matcha: Schrikt de smaak van matcha je af? Dan hebben we goed nieuws. Voor alle sweet tooths hebben we de Strawberry Matcha ontwikkeld. Alle gezondheidsvoordelen van matcha, met een heerlijk zachte aardbei smaak! 
  • Cacao matcha: Gek van chocolade? Dan is onze cacao matcha helemaal iets voor jou. De hartelijke smaak van cacao geeft je matcha latté zo nog een smaakboost. En je geniet van alle voordelen van matcha.