Onze missie | Munch

  Hi you!

Ik ben Jessica, het enthousiaste gezicht achter Munch. Het feit dat jij hier bent, vertelt me al heel veel over jou:

  • Jij wilt een lang en gezond leven leiden
  • En tegelijk ten volle genieten

Denk je dat het ene zonder het andere moet? Of course not! Onze Munch-missie is om jou te laten zien dat gezond en lekker hand in hand gaan. Het bewijs? Onze overheerlijke koudgeperste fruit- en groentesappen.

  

 

   All the good stuff in een flesje

Om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en antioxidanten te behouden, persen we de groenten en het fruit koud onder hoge druk. Dat betekent: weinig oxidatie, geen warmte en geen vruchtvlees, maar heerlijk puur sap barstensvol smaak, voedingsstoffen en een frisse, natuurlijke kleur.

De gebottelde sappen steken we anderhalve minuut in een koud bad waar we de druk opvoeren tot zo’n 6000 bar. Dat legt het gistingsproces op een natuurlijke manier stil, waardoor je de sapjes tot wel vier weken kan bewaren én jouw lichaam alle voedingsstoffen veel sneller opneemt. Een easy and healthy shot of yumminess!

 

  Voor jong en oud(er)

Als jonge mama en picky eater (guilty!) wist ik het meteen: de Munch-sapjes, het bananenbrood en de granola moeten bij iedereen in de smaak vallen, jong én oud. 

Daarom gaan we voor toegankelijke smaken die je doen likkebaarden met alleen maar verse en pure ingrediënten. Of je nu een lekker tussendoortje wil, een healthy dessertje na je maaltijd of een sapjeskuur volgt, dankzij Munch kom je elke dag moeiteloos aan je portie groenten en fruit terwijl je ten volle geniet.

 

  Onze belofte

Munch gaat alleen maar voor het beste van het beste, want dat verdien je.

  • Verse en pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit
  • 100% sap vol voedingsstoffen, vitaminen, enzymen, mineralen en antioxidanten
  • Geen toegevoegde suikers, smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen
  • Natuurlijke smaken en kleuren

Waarom nog voor iets ongezonds kiezen als je Munch hebt?

Geniet van al onze producten via de webshop.

KNOP: YUMMY, NAAR DE MUNCH-SHOP!