ABOUT JESSICA – FOODIE IN HART EN NIEREN

 Why on earth maakt iemand koudgeperste sapjes, vraag je je misschien af?


Wel, I’ve always been a foodie, maar groenten en fruit? Dat was lang a big no no! Ik moest niets van healthy foods weten en legde het liefst van al mijn hoofd op tafel neer als er iets voor mijn neus werd gezet dat maar een beetje ‘te gezond’ leek. Picky eater? Dat is een understatement.

 


 Sporty Spice: het begin van Munch


Sporten has always been my jam. Ik sportte elke dag en wilde graag meedoen aan thaibokswedstrijden (I loooove thaiboks). Alleen: dan moest ik wel 5 kilo zien kwijt te raken. En dat ging me niet lukken op een gezonde manier zonder groenten en fruit. Je raadt het al: geen eenvoudige opgave.


Dus begon ik te experimenteren en vond ik mijn oplossing: heerlijk zelfgemaakte fruit- en groentesappen. Wow, Ik bruiste niet van energie, ik VLOOG gewoon door de dag! En die 5 kilo? Die verdween als sneeuw voor de zon. 


Dat zette mij aan het denken: als ik dit lust en deze resultaten kan behalen, dan moet dat anderen toch ook lukken? Ik besloot om van mijn passion for food mijn missie te maken: anderen laten proeven van deze eenvoudige, gezonde levensstijl. En voilà: Munch was geboren.


 Jouw coach richting een fit en gezond leven


Om mijn passie voor gezonde voeding nog beter met jou te kunnen delen, volgde ik een opleiding tot holistische voedingscoach.


Ik geloof in de kracht van gezonde voeding. Je lichaam wordt minder snel ziek én je gaat des te gelukkiger door het leven. Met Munch wil ik jou tonen dat gezond ook lekker kan zijn en hoe je met onze sapjes zorgdraagt voor je lichaam van binnenuit. Af en toe je lichaam helemaal ontgiften met onze sapjes was voor mij en vele anderen echt life-changing! Nu jij nog!


Naast de webshop ben ik ook de fiere mama van Noah. Van die moeders die hun kinderen voortdurend complimentjes geven? Jep, that’s me! Omdat een gezonde levensstijl niet alleen voor jou als ouder, maar ook voor je kind superbelangrijk is, zijn alle Munch-producten ook 100% kids friendly! Zo geef je hun meteen het goede voorbeeld.

Ready to get healthy? Rep je naar de webshop!