12.080 Gelukkige klanten

Boost uw Detox met een Krachtige Poeder
- 100% natuurlijk

€49,00

 • Snelle verzending (1-3 dagen)

 • 100% natuurlijk
 • Veilig betalen

 • Product check

12.08+ Gelukkige Klanten!

Boost Uw Gezondheid met Baobab en Gerstegras

Rijk aan vitaminen & mineralen

De Baobab vrucht zit vol vezels om je verzadigd te houden. Het kan het lichaam helpen een gezonde pH-balans te behouden en je immuunsysteem te versterken.

Ontstekingsremmend

De antioxidanten en polyfenolen in Baobab helpen uw cellen te beschermen tegen oxidatieve schade en ontstekingen. Opgepast: Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Ondersteunt bij gewichtsverlies

Superfoods zoals Baobab kunnen helpen hongergevoelens te verminderen en gevoelens van volheid te bevorderen. Uit onderzoek blijkt dat het drinken van een smoothie met 15 gram Baobab poeder het hongergevoel aanzienlijk kan verminderen.

Kan de bloedsuikerspiegel in evenwicht brengen

Het hoge vezelgehalte in baobab kan helpen de opname van suiker in je bloedbaan te vertragen. Dit kan pieken en dalen in je bloedsuiker helpen voorkomen en kan helpen je bloedsuikerspiegel langdurig te stabiliseren.

Detox

Baobab zou je lever helpen bij het ontgiften van je lichaam.

Beu om u opgeblazen en ongemakkelijk te voelen?

Ervaar de ultieme detox-oplossing met onze unieke mix van gerstegras en baobab pulp. Herstel uw lichaam en voed uw darmen voor een optimale gezondheid.

Veilig en Natuurlijk: onze Darmkuur is gemaakt met de zuivere, non-toxische ingrediënten om uw gezondheid en welzijn te garanderen terwijl u uw systeem reinigt. Met gerstegras en baobabpulp als belangrijkste bestanddelen, is het een veilige en natuurlijke keuze voor iedereen die zijn darmgezondheid wil ondersteunen.

Praktisch en tijdbesparend: onze Darmkuur is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken en u kostbare tijd te besparen. Met slechts één schep per dag is het een gemakkelijke en probleemloze manier om je spijsvertering te ondersteunen.

Holistisch: Wij begrijpen hoe overweldigend het kan voelen om te proberen een gezonde levensstijl te handhaven terwijl je werk, gezin en andere verantwoordelijkheden combineert. Daarom is onze Darmkuur ontworpen als een complete en holistische oplossing om uw gezondheidstraject te ondersteunen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met gemak voor uw darmen en algehele welzijn zorgt

Bewezen en vertrouwd: Als het om uw gezondheid gaat, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt. Onze darmkuur is niet alleen bewezen & vertrouwd , maar ook ondersteund door de wetenschap en echte getuigenissen. Wij zijn er trots op een oplossing te bieden die écht een verschil maakt, zodat u zich zelfverzekerd kunt voelen in uw gezondheidstraject.

Dit zeggen onze klanten:

Annelies B.

 •  Geverifieerd

Ik gebruik de Darmkuur nu een paar weken en ik merk nu al de positieve invloed op mijn darmgezondheid. I LOVE dat het makkelijk te gebruiken is, gewoon een lepel per dag in mijn smoothie, en het zit boordevol vitaminen en mineralen. Een echte aanrader!

 • Nora

 •  Geverifieerd

Ik worstel al jaren met ontstekingen en deze cleanse heeft een enorm verschil gemaakt. Ik voel me zoveel beter en ik weet dat het door de Baobab komt. De instructies zijn gemakkelijk te volgen en ik hou dat het 100% puur is. Bedankt!

Dana D.

 •  Geverifieerd

Ik heb in het verleden verschillende darm cleanses geprobeerd en deze is veruit mijn favoriet!!😍 De resultaten zijn echt indrukwekkend. Ik ben zo blij dat ik dit jullie Gut cleanse heb gevonden en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen ❤️

Judith M.

 •  Geverifieerd

Ik ben onder de indruk van de resultaten die ik heb gezien sinds ik de Darmkuur ben gaan gebruiken. Ik heb niet alleen een verbetering in mijn spijsvertering gemerkt, maar ik ben ook afgevallen! De onderdrukking van de eetlust is écht en ik ben zo blij dat ik dit product heb gevonden. Ik ben een fan voor het leven!

Dana D.

 •  Geverifieerd

Ik heb in het verleden verschillende darm cleanses geprobeerd en deze is veruit mijn favoriet!!😍 De resultaten zijn echt indrukwekkend. Ik ben zo blij dat ik dit jullie Gut cleanse heb gevonden en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen ❤️

Judith M.

 •  Geverifieerd

Ik ben onder de indruk van de resultaten die ik heb gezien sinds ik de gut cleanse ben gaan gebruiken. Ik heb niet alleen een verbetering in mijn spijsvertering gemerkt, maar ik ben ook afgevallen! De onderdrukking van de eetlust is écht en ik ben zo blij dat ik dit product heb gevonden. Ik ben een fan voor het leve!

Waarom Munch?

Welkom bij Munch, waar lekker en gezond eten onze missie is!


Mijn naam is Jessica en ik ben de oprichter van Munch. 
Als foodie had ik nooit gedacht dat ik van fruit en groenten zou houden. Maar nadat ik probeerde af te vallen en mijn oplossing vond in zelfgemaakte fruit- en groentesappen, was ik weggeblazen door de energie en de resultaten die ze boden. 


Daarom besloot ik van mijn passie een missie te maken: anderen laten proeven van deze eenvoudige, gezonde levensstijl. Met mijn opleiding tot holistisch voedingscoach wil ik je laten zien dat gezond ook lekker kan zijn en hoe je met onze sappen je lichaam van binnenuit kunt verzorgen. 


 Bij Munch bieden we 100% natuurlijke en heerlijke sappen die niet alleen geweldig smaken, maar je ook helpen om je lichaam te ontgiften en te verjongen. Of je nu je energie een boost wilt geven, je algemene gezondheid wilt verbeteren of het goede voorbeeld wilt geven aan je kinderen, bij Munch zit je goed.


Doe mee aan onze missie om gezonde voeding voor iedereen toegankelijk en lekker te maken. 

Probeer Munch vandaag nog en ervaar zelf het verschil!Veelgestelde Vragen

Naar wat smaakt de darmkuur?

De meningen zijn verdeeld. Sommige vinden het naar thee smaken. Andere naar spinazie of groentesap.

Na hoeveel dagen merk je verschil?

Gemiddeld tussen 1 en 7 dagen.

Kan je hierdoor beter naar toilet gaan?

Ja, maar er zitten geen laxeermiddelen in. Je hoeft dus geen bang te krijgen om diarree te krijgen.

Hoe vaak mag je de darmkuur herhalen?

Je mag het heel het jaar doornemen.

Mag je dit drinken tijdens het vasten?

Ja.

Ik heb traag werkende darmen. Kan dit iets betekenen voor mij?

De aangekoekte afvalresten  drekresten of mucoïde plaque) die vast komen te witten op het darmslijmvlies in de darmen kun je reinigen met supplementen. 


Deze supplementen hebben ook een voedende functie voor het lichaam. Er zijn geen klysma's of darmspoelingen nodig om de darmen te reinigen. Dit is altijd stap 1! 


Hierdoor worden voedingsstoffen uit je dagelijks dieet beter opgenomen alsook slaat de orthomoleculaire therapie beter aan omdat er geen afval meer in de weg staat in de dikke darm. 


Een reiniging werkt al goed bij eventuele obstipatie/verstopping in de darmen en voor velen geeft het ook wat extra energie. 


Darmen reinigen met gerstegras en baobab is dus zeker goed. Herstel van de maagwand en darmwand.

Ik heb een gevoelige maagwand, mag ik een darmkuur volgen?

Baobab is juist goed voor maag en darmklachten. Je kan het product dus zeker gebruiken en is zeker aangeraden.

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, mag ik de darmkuur volgen?

Ja, de darmkuur is 100 % veilig.

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, mag ik de darmkuur volgen?

We raden aan om het te houden bij water en thee.

 • Free shipping

  For orders over $ 100

 • Secured payment

  Guaranteed safe checkout

 • 30-day return

  Satisfied or your money back

 • Product check

  Allowed upon delivery