Wie is Jessica ?

Wie is Jessica ?

Hi everyone! :) 

Hoewel velen onder jullie mij ondertussen kennen als het gezicht achter Munch,
vertel ik jullie graag meer. Benieuwd? Je leest het allemaal in deze blogpost.

Always been a foodie

Ik ben altijd al een foodlover geweest, in de letterlijke zin van het woord. Maar niet op de manier die velen onder jullie misschien denken. Een kind dat heel koppig volhardt om groenten niet op te eten? Jep, that was me. Healthy foods of groenten en fruit waren dan ook absoluut niet mijn ding. Het liefst van alles legde ik (letterlijk) mijn hoofd op tafel neer.
Save to say, I really hated vegetables.

The beginning of Munch

Ik ben altijd al een fanatieke sportser geweest. Iedere dag sporten was voor mij dan ook vanzelfsprekend. Één van mijn sporty hobbies toen was thaiboxen. The struggle was real. Omdat ik graag wou deelnemen aan competities, moest ik vijf kilo zien kwijt te geraken.
Voor iemand die absoluut niet van healthy foods hield leek dit een onmogelijke
opgave. Toch zette ik door. Funny fact, ik was toen ook laatstejaarstudente
Toegepaste Taalkunde. Hoewel ik stiekem altijd wel voelde dat ik niet meteen verder wou in die richting, studeerde ik wel enorm graag.

The big question was: ‘Waar ga ik in godsnaam mee verder?’. Omdat ik altijd al een sporty spice was en een voorliefde had voor voeding, ging het tussen deze twee. And you guessed it, I chose food ;-).

Het klinkt misschien vreemd in de oren voor iemand die absoluut niet houdt van
gezonde voeding, maar dankzij experimentjes én creatieve oplossingen toverde ik ze wel altijd om in een heerlijke maaltijd. Én the result was real: die vijf kilo? In een mum van tijd was ik fit en healthy. Om nog maar te zwijgen over het nieuwe energielevel dat ik gevonden had.

Waar slapen vroeger mijn favoriete bezigheid was, was ik nu een vat vol energie.
Of the magic little touch of a healthy lifestyle ;-).

Zo werd ook Munch geboren. Met één missie: groenten en fruit severen op een
lekkere manier. Geen saaie en droge maaltijden. Maar echte gezonde voeding in een heerlijk creatief Munch jasje. Remember our famous advocado toast? Healthy & Real maar met voldoende smaak. (To be honest, ik kan nog steeds geen droge sla eten).

Van foodbar naar sapjes

Ondertussen kreeg ik het geweldige nieuws dat ik zwanger was. And let’s be real, it’s a tough job. Hoewel ik nog steeds een enorme passie voelde voor healthy foods, de combinatie van mijn foodbar en kleine webshop eiste al mijn tijd en energie. So, I needed a solution.

Mama worden was een echte kinderdroom. En ik neem die rol dan ook mega
serieus. Een afwezige mama zijn is voor mij dan ook een absolute no – go. Creativiteit is altijd één van mijn sterktes geweest en you guessed it: de fulltime webshop werd geboren. The succes was real. Berichtjes van jullie krijgen over de vooruitgang van jullie detox, daar doe ik het voor. Ik kan met zekerheid zeggen: I truly love my job ;-).

My life now

Waar sta ik nu? Wel, ik ben niet alleen trotse eigenaar van mijn webshop maar ik ben ook een fiere en healthy mom van mijn zoontje Noah. Ik steek dan ook niet onder stoelen of banken dat ik Noah geweldig vind. Voortdurend complimentjes geven? Jep, I’m that kind of mom.

Wat jullie misschien niet konden vermoeden, is dat ik een eerder gesloten persoon
ben. FOMO? Komt eigenlijk niet in mijn woordenboek voor. Ik hou van een small circle en hecht erg veel waarde aan vrienden en familie rondom mij. Verder ben ik vrij spiritueel ingesteld. Ik geloof écht dat er meer bestaat dan wetenschap alleen. That’s why I truly believe in the power of detoxing. Je lichaam van tijd tot tijd volledig reinigen en ontgiften is volgens mij dan ook een absolute must op je pad naar een healthy lifestyle. Voor mij en vele andere life-changing!

Zijn er nog dingen die jullie graag te weten komen over mij?
Lets connect and let me know!

Kiss and Love,

Jess

Terug naar blog